Inhoud bewerken

Stay Connected

Trekkertrek Toldiek 2023

Trekkertrek Toldiek 2023
Na de vorige editie in 2019 is het dit jaar weer tijd voor Trekkertrek Toldiek! De organisatie heeft weer een hoop spektakel bedacht voor bezoekers jong en oud. Waar de vorige edities van de trekkertrek alleen op de zondag was, kunnen de bezoekers dit jaar 2 dagen genieten. Op zaterdag 22 april trapt het evenement af om 18:00 met de Duitse klasse en een feestavond. De Duitse klasse houdt in dat de trekhaak hoger is bevestigt aan de trekker dan in de standaardklasse. Een extra uitdaging dus! Naast een hoop kabaal op de baan, kunnen de bezoekers zich ook vermaken in onze feesttent waar rond 20:30 de live band gaat spelen en de gehele avond het bier koud uit de tap zal stromen.

De zondag van Trekkertrek Toldiek zal als vanouds een evenement zijn voor jong en oud. Vanaf 9:00 is het terrein los en beginnen de wedstrijden in de standaardklasse. Ondertussen is er voor de kinderen genoeg te beleven in ons ‘blagenparadijs’ met dingen zoals traptrekkers, ponyrijden, schmink, mini kraantjes en nog veel meer. De organisaties heeft daarnaast enkele leuke demonstraties geregeld voor op de baan, er staat weer een band in de tent en op het terrein is een snackwagen aanwezig voor het nodige krachtvoer. Het belooft dus een leuke dag uit te worden voor de hele familie.

De trekkertrek vind plaats op het evenemententerrein bij Vleesboerderij Garritsen in Toldijk en de kaarten kunnen op de dag aan de deur worden gekocht voor €10 per dag. Toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Ook is het mogelijk om op zaterdag een passe-partout te kopen voor €17,50. Hier krijg je een tegoedbon bij voor koffie of thee.

We verwachten dat dit weer een prachtig mooie editie van Trekkertrek Toldiek gaat worden en hopen u op 22 en 23 april te zien aan de baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *