Inhoud bewerken

Stay Connected

Over Ons

Stichting Humstee

Welkom bij Stichting Humstee, dé drijvende kracht achter onvergetelijke feesten en bijeenkomsten voor plattelandsjongeren uit de prachtige Achterhoek! Sinds 2005 hebben wij met passie en toewijding een bruisende stichting gecreëerd. Waar herinneringen en vrienden voor het leven worden gemaakt.

Onze Geschiedenis

Het verhaal van Humstee begon met een groep enthousiaste jongeren die besloten om de
 krachten te bundelen en evenementen te organiseren die de ziel van de Achterhoek weerspiegelen. Onze naam, "Humstee," is een samenvoeging van "HUmmelo" en "STEEnderen," twee pittoreske dorpen die onze identiteit en wortels symboliseren.

Onze Evenementen

Bij Humstee draait alles om plezier en verbinding. We zijn trots op onze jaarlijkse hoogtepunten en brengen de gemeenschap samen met evenementen zoals:

1. De 2 Jaarlijkse Trekkertrek:

Een spektakel van kracht en techniek, waarbij de prachtige landschappen van de Achterhoek als achtergrond dienen voor deze spannende competitie.

2. Humstee FUIF:

Ons jaarlijkse feest dat de dansvloer laat trillen en waar vriendschappen worden gesmeed terwijl we samen genieten van livemuziek, heerlijke hapjes en een lekker drankje.

3. Kerstbusreizen naar Radstake:

Tijdens de kerstperiode brengen we warmte en samenzijn naar de Achterhoek met onze gezellige busreizen naar de Radstake. Een traditie die jaar na jaar groeit en ons in de kerstsfeer brengt.

Onze Missie

Bij Humstee hebben we één missie: om de jeugd van de Achterhoek samen te brengen, te inspireren en te vermaken. We geloven in het creëren van unieke ervaringen die onze liefde voor de regio weerspiegelen. Onze evenementen zijn meer dan alleen feesten; ze zijn een viering van de cultuur, tradities en vriendschappen die onze gemeenschap zo bijzonder maken.

Word Lid van ons vrijwilligers team!

Of je nu een lokale bewoner bent of gewoon de sfeer van de Achterhoek wilt proeven, iedereen is welkom bij stichting Humstee. Sluit je aan bij onze stichting als vrijwilliger en ervaar de warmte, gastvrijheid en opwinding die we te bieden hebben. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze komende evenementen en om samen te genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Proost op vriendschap, op de Achterhoek en op de mooie vriendschappen!